Hos Erika i storstan

Nu sitter jag och Erika och kollar idol i hennes gulliga lilla lägenhet i Stockholm. Innan var vi nere på kungshallen och åt sushi. Jag fick byta min för det var två äckliga hårstrån mitt i maten. Ikväll ska vi kolla på Män som hatar kvinnor, trevligt trevligt! Nu har jag kramp i fingrarna. Over and out!


Erika fick jobba extra som servitris på sushi baren.

Skype med Daniel

Nu har jag skypedate med Daniel som är i Oslo, samtidigt som husmor Anna står i köket och lagar crêpes till oss. Kan inte bli mycket bättre!  

Bojkotta SJ!

Inte nog med att jag inte kunde boka min biljett på stationen i förra veckan. Nu kan jag inte heller boka min biljett över internet eftersom deras sida fortfarande krånglar. Jag orkar bara inte stå i 20 minuter lång telefonkö för att få boka min biljett till ett dyrare pris än vad som anges på deras hemsida (som Malin fick göra igår). 
Nej, nu bojkottar jag SJ! Jag springer till Stockholm på tisdag istället. 

Väntar på mat

Sitter framför en dator i skolan med kurrande mage och väntar på att Malin ska komma så att vi kan gå till matsalen och äta. Jag har i alla fall nu på morgonen hunnit med lite "business calls" angående mitt och Malins projektarbete (ett snowboardläger för tjejer). Så imorgon är det ett möte tillsammans med en kvinna vid namn Marie från kläppen som gäller.

Tack och hej!


Tim och Anton på besök

Ja nu kommer man bli sjuk då när Tim gräver med sina smittohärd-fingrar bland mina italienska druvor. Tack Tim, tack!

Välkommen till världens bästa blogg!

Här kommer ni få läsa om mina äventyr och bravader världen över! Den 1 oktober åker jag, Malin, Atti och Cilla till Saas fee, Schweiz i över en månad där vi ska åka snowboard och ha det allmänt trevligt. I den här bloggen kommer jag att skriva om vad som händer i mitt liv under resans gång.

 

Tack och hej leverpastej!


RSS 2.0