Slutet på denna blogg!

Så, nu är jag hemma i Sverige igen. Resan var hur bra som helst, kunde inte blivit bättre! Antagligen åker jag dit nästa år igen så då kanske det blir en ny blogg. Nu lägger jag ner den här bloggen, tack alla som följde den och kommenterade. Ett speciellt tack till Jässä som varit den mest trogna av alla mina läsare under denna månad (hon kommenterade på varje inlägg), TACK MIN VÄN! Jag blev lika glad varje gång. CIAO AMIGOS!

Glömde berätta

Igår gick vi till liften och väntade i 50min på att få veta om backen skulle öppna eller inte. Det visade sig att den inte skulle öppna på hela dagen. Eftersom vi var så frestade att åka snowboard byggde vi ett litet hopp som vi hoppade några gånger tills vi hittade en mur som vi istället började åka och leka på. Här är en bild på muren.

Frontflips

Efter att backen varit stängd i två dagar pga vind och snö var det idag äntligen öppet. Det var massa nysnö vilket resulterade i några mycket roliga vurpor och massa glädje. Det är sjukt hur glad man kan bli av massa snö! Eftersom världscupen gick av stapeln idag var alla människor vid pipen och ingen i parken eller i liften så vi var näst intill ensamma i både parken och liften. Eftersom det snöat var det ganska mjukt även i parken så jag och Malin bestämde oss för att göra frontflips i sista lilla hoppet. Efter några försök satte vi dem och fortsatte att köra flipar hela dagen. Very fun! Något tråkigt är att vi bara har två åkdagar kvar nu, sen är årets resa till Saas fee över:(

Svininfluensan?

Jag vet inte varför men jag har en tendens att alltid bli sjuk när jag är utomlands, mer eller mindre i alla fall. Det här är nu tredje dagen jag är hemma och jag mår lite bättre. Har i princip bara legat i sängen och sovit tre dagar i rad nu. Det tråkiga är att jag smittat Atti också så nu ligger hon här hemma med mig. Vi spekulerar i om vi har drabbats av svininfluensan. Vi har båda haft feber, huvudvärk, halsont och nu är jag mest förkyld och så fort jag anstränger mig det minsta går pulsen upp till max. Någon som vet vilka symptom man får av svininfluensan? Jag hoppas bara jag blir bättre snarast så att jag kan åka i morgon, det är nämligen bara en vecka kvar på vistelsen här nu.

RSS 2.0