Saas fee!

Resan hit igår rullade på utan problem. När vi kom fram till byn kom ägaren till lägenheten som vi ska hyra och hämtade oss med sin lilla elbil. Han körde oss till huset och gav oss en rundvandring av husets alla vrår. Vår lägenhet ligger högst upp och är gammal men helt okej. Dock saknas en del tillbehör till köket men vi ska ordna det inom en snar framtid plus att vi ska köpa massa värmeljus så att vi kan höja mysighetsfaktorn några snäpp.
Idag var vår första dag i backen. Det var tydligen den isigaste dagen på två veckor vilket inte var så kul för mig eftersom mina kanter på brädan inte är de bästa. Men det var ändå sjukt kul att åka snowboard igen. Vi stannade en timme efter att liftarna i backen stängt och satt uppe på en terass och solade. Efter det åkte vi ner med tåg och gondol till byn för att sedan vandra en kvart till lägenheten. Idag har jag och Malin även hunnit med att jogga en liten sväng, handla mat, äta mat och nu sitter vi hos killarna som bor hundra meter bort och lånar deras internet.
Nu är det slut skrivet. Niklas aka N-Diddy och Mikael aka Dog hälsar!

Kommentarer
Postat av: Carina

Det låter supermysigt. Hur kallt är det på dagarna? Har ni ätit några crepes? Jag, Hannes och Stephanie har kollat Idol och dokumentären om Broder Daniel. En helt ok fredag. Var rädd om dig/Älskar dig

Hälsa Malin

2009-10-02 @ 22:56:55
Postat av: Mimmi

I byn är det ganska varmt. Kanske 15grader, lite mer. Uppe på glaciären blyste det ganska mycket så det var rätt kallt. Inga crepes än, det kanske kommer:) Vad mysigt med idol! Malin hälsar. Kramar! Älskar dig. Hälsa Cassis

2009-10-02 @ 23:10:49
Postat av: Pappa-Bo

När man tittar ut genom fönstret här och bara ser grå moln och regn så blir man extra avundsjuk över att ni kan stå på snö (även om det är isigt). Det låter så mysigt att sitta på en terass och blicka ut över bergen! Var rädda om er så att ni inte drabbas av samma öde som hunden! :-)

Kramar

2009-10-03 @ 10:05:42
Postat av: Pappa-Bo

Tips till alla nyfikna, livecam ifrån Saas Fee:

http://www.saas-fee.ch/en/livecam.cfm

2009-10-03 @ 10:09:08
Postat av: Carina

Hej, vilket bra forum det här är. Kanon. I eftermiddag/kväll ska vi till Kicki, hon fyller år.Vi ska vara klädda i någon färg. Jag ska vara rosa, tror jag. Det blir TP-turnering. Jag skulle egentligen åkt till Västra Frölunda på dagen och kollat när Lukas spelar rugby, men hoppar det. Det är så tråkigt väder, regn regn.



Cassis är galen, hon fick tag i en ostbit i morse, hon förvandlades till ett monster. Hon vill att vi ska hyra Gremlins ikväll, men jag vägrar. Hon längtar mycker efter dig, och skickar massa pussar till dig/Love you

2009-10-03 @ 10:14:07
Postat av: Mormor o Johnny

HejHoppas veckorna ska bli bra i Saas det verkar vara ett mysigt ställe. Här är allt ok vi skall ju till kiki i kväll. Vår resa till Jordanien har strulat men vi åker den 4 nov istället.

Ha det gott

kramar från Dannike

2009-10-03 @ 11:25:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0